Monday, 4 June 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

Assalamualaikum :)


Oleh sebab follower dibawah 500 , terdetik hati untuk join segmen PENCARIAN BLOGGER FOLLOWER BAWAH 500 ni by Miss Z . Hihi :) .Follower blog ni baru mencecah 214 , sikit jak baru . Hee :)  Sapa-sapa yang followernya dibawah 500 tu jom join segmen ni .





* KLIK PADA BANNER UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT .


✿Terima Kasih Kerana Membaca . Sila Datang Lagi✿

19 comments:

  1. miss z follower anda yg ke 215

    makasi sudi join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks miss Z sbb follow :)


      Sama2 . Hee :)

      Delete
  2. dari segmen yg sama

    http://vlitemiera.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhh , amira join jgk :) , sama la kita .

      Delete
  3. dtg follow sini dri segmen yg same,follow sy blik k?
    http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  4. hi, dari segmen yg sama http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html. jom jom http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html and jom mng byk hadiah http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

    http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama.. sudah follow..
    sudi2lah ke blog saya.. ^_^

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    *followers ke 231

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yang sama!!
    done follow(236#),hit me back k!!^^
    btw,you have an awesome blog..suka bw here..

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  8. salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama...done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  9. salam,
    singgah sini jap dari segment yg sama.
    done follow awk.
    follow me back erk..
    http://iehahfarihah.blogspot.com/

    thank..

    ReplyDelete
  10. dah follow kamu , dari segmen yang sama , jemput singgah yer . =)
    MuinkSnikerdoodle

    tak salah kalau berkawan kan ;)
    My Facebook
    My Twitter

    ReplyDelete
  11. salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  12. salam kenal... da follow awak.. =)
    dari http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  13. Salam Kenal. Dari Segmen yang sama, Segmen Miss Z. Done follow! :)

    http://www.aarmirul.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  14. Segmen miss z dah tamat...jom terjah blogger lain

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

    ReplyDelete
  15. done follow. follow me back k. kita drp segmen yg sma ;)

    http://iekalife1990.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete